Lay out all the ingredients in front of you. Prepare a baking sheet and parchment paper.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте противень и пергмент.
Heat the hazelnuts in a dry frying pan for 10 minutes and grind in a blender.
Фундук прогрейте на сухой сковороде 10 минут и измельчите в блендере.
Sift all dry ingredients into a deep bowl and mix.
Просейте в глубокую посуду все сухие ингредиенты, перемешайте.
Whisk the butter and eggs at room temperature. While continuing to stir, add the flour little by little.
Перемешайте венчиком масло и яйца комнатной температуры. Продолжая помешивать понемногу введите муку.
Chop the chocolate with a knife. Add nuts and chocolate to the dough, mix well.
Шоколад покрошите ножом. Добавьте в тесто орехи и шоколад, хорошо перемешайте.
Cover with cling film and refrigerate for 1 hour.
Накройте пищевой плёнкой и уберите в холодильник на 1 час.
With wet hands, roll into small balls.
Влажными руками скатайте небольшие шарики.
Place them on a baking sheet lined with parchment or a silicone mat, spaced apart. Bake in an oven preheated to 190°C for 15 minutes.
Выложите их на противень, застеленный пергаментом или силиконовым ковриком, на расстоянии друг от друга. Выпекайте в разогретой до 190°C духовке 15 минут.
Serve as is or sprinkle with powdered sugar.
Подавайте так или посыпьте сахарной пудрой.