Lay out all the ingredients in front of you. Prepare a baking dish.
Разложите все ингредиенты перед собой. Приготовьте форму для выпекания.
Beat the butter and sugar in a blender, add the egg and beat some more, add the flour and knead the dough. If you don't have a blender, mix with your hands.
Масло взбейте с сахаром в блендере, добавьте яйцо и взбейте еще, всыпьте муку и замешайте тесто. Если блендера нет, перемешивайте руками.
Transfer the dough to cling film and refrigerate for 30 minutes.
Переложите тесто на пищевую плёнку и уберите в холодильник на 30 минут.
Place the dough into the mold. Place in the oven at 200°C for 30 minutes.
Выложите тесто в форму. Отправьте выпекаться в духовку при 200°C на 30 минут.
Prepare the cream. Beat eggs and yolks with sugar, pour in cream, lemon juice and lemon zest.
Приготовьте крем. Яйца и желтки взбейте с сахаром, влейте сливки, лимонный сок и цедру лимона.
Pour the finished cream into the cake and bake for 1 hour at 140°.
Готовый крем вылейте в корж и выпекайте 1 час при 140°.
Cool the finished tart and sprinkle with powdered sugar before serving.
Готовый тарт остудите и посыпьте сахарной пудрой перед подачей.