Prepare all the necessary products. Remove any scales from the fish using a knife, rinse the fish under running water and dry with a paper towel.
Подготовьте все необходимые продукты. У рыбы уберите при помощи ножа имеющуюся чешую, промойте рыбу под проточной водой и обсушите бумажным полотенцем.
Make cuts on the fish approximately 0.5–1 cm deep, spaced 3 cm apart.
На рыбе сделайте надрезы глубиной примерно 0,5–1 см на расстоянии 3 см друг от друга.
Pour oil and lightly salt onto the baking sheet on which the fish will be baked. Place the fish.
На противень, на котором будем запекаться рыба, налейте масло и слегка посолите. Выложите рыбу.
Cut the cheese into small cubes. Stuff the fish with cheese into the slits you made earlier.
Сыр нарежьте небольшими брусочками. Нафаршируйте рыбу сыром в прорези, сделанные ранее.
Place the baking sheet with the fish in an oven preheated to 180°C for 25 minutes.
Поставьте противень с рыбой в заранее разогретую до 180 °С духовку на 25 минут.
Sprinkle chopped parsley on top of the finished dish.
Готовое блюдо посыпьте сверху измельченной петрушкой.
You can serve the fish with a salad of fresh vegetables. If you want a more filling side dish, then rice or baked or fried zucchini work well.
Подавайте рыбу можно с салатом из свежих овощей. Если хочется более сытного гарнира, то хорошо подойдут рис или запеченные или жареные кабачки.