Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grate half the zucchini on a coarse grater, grate the rest on a fine grater. Add salt, drain excess liquid. Add egg and flour, mix well.
Половину кабачка натрите на крупной терке, остальную часть натрите на мелкой. Добавьте соль, слейте лишнюю жидкость. Добавьте яйцо и муку, хорошо перемешайте.
Fry the pancakes on both sides until golden brown in a non-stick frying pan.
Обжарьте оладьи с двух сторон до румянной корочки на антипригарной сковороде.
Prepare the sauce: mix sour cream, lemon zest and finely chopped mint.
Приготовьте соус: смешайте сметану, цедру лимона и мелко нарезанную мяту.
Place the pancakes on a plate and place the spinach and salmon next to them.
Выложите оладьи на тарелку, рядом разместите шпинат и семгу.
Sprinkle with flax seeds before serving.
Перед подачей на стол посыпьте семенами льна.