Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the mushrooms, chicken and potatoes into small cubes, finely chop the onion.
Нарежьте грибы, курицу и картошку небольшими кубиками, лук мелко нашинкуйте.
First, fry the onion until transparent. Add mushrooms to the onion, fry for 5 minutes. Add chicken, cook for another 5 minutes. Add potatoes and sour cream, simmer until potatoes are half cooked.
Сначала обжарьте лук до прозрачности. Добавьте к луку грибы, обжаривайте 5 минут. Добавьте курицу, жарьте еще 5 минут. Добавьте картофель и сметану, тушите до полуготовности картофеля.
Roll out half of the dough, lay out the filling and cover with the other half. Seal the edge as you like. Place the pie in the oven for 30 minutes at 180°C.
Раскатайте половинку теста, выложите начинку и накройте второй половинкой. Запечатайте край, как вам нравится. Отправьте пирог в духовку на 30 минут при температуре 180 °С.
To make the pie golden brown, you can brush it with egg before baking and sprinkle with sesame seeds for beauty.
Чтобы пирог получился румяным, можно перед выпечкой смазать его яйцом и для красоты посыпать кунжутом.