Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut out the core of the toast. Leave approximately 2 cm borders around the edges.
Вырежьте сердцевину у тоста. Оставьте по краям бортики примерно по 2 см.
Cut the tomato and pepper into small cubes.
Нарежьте на мелкие кубики томат и перец.
Place the toast with the core cut out on a preheated frying pan and wait 2-3 minutes. Then add the egg inside and beat it. Also add chopped tomato and pepper. Place a plate of processed cheese on top, as if closing the window. Place the core cut out from the bread onto the cheese. Press it slightly into the toast.
Выложите тост с вырезанной сердцевиной на разогретую сковороду, подождите 2-3 минуты. Затем добавьте внутрь яйцо, разболтайте его. Также Добавьте нарезанные томат и перец. Сверху выложите пластинку плавленого сыра, как бы закрывая окошко. На сыр положите вырезанную из хлеба сердцевину. Немного вдавите ее в тост.
Turn the toast over and cook for another 2-4 minutes (be sure to toast but not burn). Transfer to a plate and decorate the dish.
Переверните тост и обжаривайте еще 2-4 минуты (следите, чтобы зажарилось, но не подгорело). Переложите на тарелку и украсьте блюдо.
Serve the dish with any vegetables, salad or berries. It goes well with tea, coffee or juice.
Подавайте блюдо с любыми овощами, с салатом или с ягодами. Оно подойдет к чаю, кофе или соку.