Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Separate the whites from the yolks. Beat the whites with half the powdered sugar and add lemon juice, continuing to beat until stiff.
Отделите белки от желтков. Взбейте белки с половиной сахарной пудры и добавьте лимонный сок, продолжая взбивать до пиков.
Place the resulting mixture on a baking sheet. Bake for 15-20 minutes at 180°C. Then let the finished meringue cool.
Выложите полученную массу на противень. Выпекайте 15-20 минут при температуре 180 °С. Затем дайте готовой меренге остыть.
While the meringue is baking, prepare the filling. To do this, mix the cream, curd cheese and remaining powdered sugar.
Пока меренга выпекается, приготовьте начинку. Для этого смешайте сливки, творожный сыр и оставшуюся сахарную пудру.
Place the curd filling on the meringue and roll it up. Garnish with raspberries and pears.
Выложите творожную начинку на меренгу и сверните рулей. Украсьте малиной и грушей.
Serve like a cake. Instead of raspberries, you can use other berries, such as strawberries.
Подавайте как торт. Вместо малины можно использовать другие ягоды, например, клубнику.