Measure out the required amount of ingredients. Clean the sausages. Prepare the butter in advance.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов. Сосиски очистите. Масло приготовьте заранее.
Pour water into a saucepan and put on fire. As soon as the water boils, add salt and place the spaghetti in the pan. Don't worry if the spaghetti tails stick out; they will fall down on their own as they get wet. Cook for 15-20 minutes, stirring constantly
В кастрюлю налейте воды и поставьте на огонь. Как вода закипит, подсолите и опустите в кастрюлю спагетти. Не переживайте, если хвостики спагетти торчат, по мере намокания они сами опустятся. Варите 15-20 минут, постоянно помешивая
Place the sausages on a cutting board and cut into 4 pieces, 3-4 cm short of the end.
Сосиски положите на разделочную доску и разрежьте на 4 части, не доходя до конца 3-4 см.
Place water on the fire; when the water boils, place the cooked sausages in it. There is no need to salt the water, since the sausages themselves are salted enough.
На огонь поставьте воду, как вода закипит, опустите в нее приготовленные сосиски. Солить воду не нужно, так как сосиски сами по себе достаточно посолены.
Place the finished noodles in a colander to drain off excess liquid. Remove the sausages from the water.
Готовую лапшу откиньте на дуршлаг, так стечет излишняя жидкость. Сосиски так же достаньте из воды.