Prepare the necessary ingredients. Wash and dry the tomatoes and herbs. Divide the garlic into cloves, we will need 2-3 cloves.
Подготовьте необходимые ингредиент. Помидоры и зелень помойте и обсушите. Чеснок разделите на дольки, нам понадобится 2-3 дольки.
Clean the sausages. First cut in half, then each half into random pieces. Peel each clove of garlic and finely chop. Cut the tomatoes into small squares. It is not necessary to remove the peel.
Сосиски очистите. Разрежьте сначала пополам, затем каждую половинку на произвольные кусочки. Каждую дольку чеснока очистите от кожуры и мелко порежьте. Помидоры порежьте на мелкие квадратики. Кожуру снимать не обязательно.
Place the frying pan on the fire, pour a small amount of oil and fry the garlic first (it will give the dish a unique aroma). Then fry the sausages until golden brown.
Сковороду поставьте на огонь, налейте небольшое количество масла и обжарьте сначала чеснок (он придаст блюду неповторимый аромат). Затем обжарьте до золотистого цвета сосиски.
Then add chopped tomatoes and finely chopped herbs. Then sprinkle with oregano spices. Mix well and leave to simmer.
Затем добавьте порезанные помидоры и мелко порезанную зелень. Затем посыпьте специями орегано. Хорошо перемешайте и оставьте тушиться.
Simmer over low heat, stirring constantly, until the vegetables are ready.
Тушите на медленном огне, постоянно помешивая, пока овощи не будут готовы.
During the stewing process, the tomatoes will release juice and turn into a velvety paste.
Помидоры в процессе тушения будут выделять сок и превращаться в бархатную кашицу.