Prepare the necessary ingredients. Wash and dry the tomatoes.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Помидоры помойте и обсушите.
Remove the cellophane from the sausages. First cut in half, then each half into small semicircles. Peel the onion and cut into half rings.
Сосиски очистите от целлофана. Разрежьте сначала пополам, затем каждую половинку на небольшие полукружочки. Лук очистите от кожуры и нарежьте полукольцами.
Cut the tomatoes into small slices. If the tomatoes have too hard skin, you need to scald them with boiling water and then remove the skin.
Помидоры порежьте на небольшие дольки. Если у помидор слишком жесткая кожура, то необходимо ошпарить их кипятком и затем снять кожуру.
Place the frying pan on the fire, pour in oil. And once the pan is hot, add all the chopped ingredients. Season with pepper and salt as needed
Сковороду поставьте на огонь, налейте масла. И как только сковорода нагреется, помести все порезанные ингредиенты. Поперчите и посолите по необходимости
Simmer over low heat, stirring constantly. Until the vegetables are ready.
Тушите на медленном огне, постоянно помешивая. Пока овощи не будут готовы.