Clean the perch and pike fillets from bones and membranes, cut off the skin, rinse with cold water and pat dry with paper towels. Prepare the remaining ingredients.
Филе окуня и щуки очистите от косточек и пленок, срежьте с кожи, ополосните холодной водой и промокните бумажными полотенцами. Подготовьте остальные ингредиенты.
Chop the perch and pike fillets into mince with a knife.
Филе окуня и щуки порубите ножом в фарш.
Place the minced fish in a deep bowl. Add a chicken egg, fish spices, salt, ground black pepper and a tablespoon of breadcrumbs. Mix everything thoroughly.
Выложите рыбный фарш в глубокую миску. Добавьте куриное яйцо, специи для рыбы, соль, черный молотый перец и столовую ложку панировочных сухарей. Всё тщательно перемешайте.
Form the minced meat into patties weighing 100 g. You should have about 10 pieces. Roll the cutlets in breadcrumbs on all sides.
Сформируйте из фарша котлетки весом по 100 г. У вас должно получиться примерно 10 штук. Обваляйте котлеты в со всех сторон в панировочных сухарях.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the cutlets over medium heat for 5-7 minutes on each side.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте котлеты на среднем огне по 5-7 минут с каждой стороны.
Serve the cutlets with a side dish of your choice. Ready. Bon appetit!
Подайте котлеты с гарниром по вашему вкусу. Готово. Приятного аппетита!