Prepare the necessary ingredients. Wash the fish well and remove the entrails. Wash the lemon.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Рыбу хорошо помойте и удалите внутренности. Лимон помойте.
Make small cuts on the fish, salt and pepper.
Сделайте на рыбе небольшие надрезы, посолите и поперчите.
Cut the lemon into slices
Лимон порежьте на кружочки
Place the fish in the sauce and coat well on all sides. Add lemon and coat it too. Leave for 20 minutes to marinate.
Положите на рыбу в соус и хорошо промажьте со всех сторон. Добавьте лимон и его также промажьте. Оставьте на 20 минут для маринования.
Grease the pan with oil and place the fish in the pan. Place lemon slices on top.
Смажьте форму маслом и положите рыбу в форму. Сверху положите дольки лимона.
Preheat the oven to 180 degrees. Place the pan in the oven. Bake the fish for 40-50 minutes. The fish will take on a golden color.
Духовку разогрейте до 180 градусов. Поместите форму в духовку. Запекайте рыбу 40-50 минут. Рыба приобретет золотистый цвет.