Prepare the required amount of ingredients. Wash the potatoes. Rinse the fish under running water and remove the bones.
Приготовьте необходимое количество ингредиентов. Картошку помойте. Рыбу промойте под проточной водой и удалите косточки.
Cut the fish into small pieces. Peel the potatoes and cut into cubes. Onion in half rings.
Рыбу порежьте на небольшие кусочки. Картошку почистите и порежьте кубиками. Лук полукольцами.
Stir in fish, potatoes, onions and green beans. Salt, pepper, add the necessary spices. Grease the mold with oil and transfer the resulting mass into it.
Перемешайте рыбу, картошку, лук и стручковую фасоль. Посолите, поперчите, добавьте необходимые специи. Форму смажьте маслом и переложите в нее получившуюся массу.
Preheat the oven to 180 degrees. Place the dish in the oven.
Духовку разогрейте до 180 градусов. Поместите блюдо в духовку.
Cook the dish until a golden crust forms. Approximately 40-60 minutes depending on your oven.
Готовьте блюдо до образования золотистой корочки. Примерно 40-60 минут в зависимости от вашей духовки.