Prepare all the ingredients and place them on the table. Remove the film from the sausages. Wash the hot peppers and parsley under running water. Wash and peel the carrots. Remove the top leaves from the cabbage head.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Снимите пленку с сосисок. Помойте острый перец и петрушку под проточной водой. Помойте и очистите морковь. Снимите верхние листья с кочана капусты.
Shred the cabbage on a cutting board. Cut the carrots into strips. Finely chop the hot pepper and pickled cucumber. Chop the parsley.
На разделочной доске нашинкуйте капусту. Соломкой нарежьте морковь. Мелко нарежьте острый перец и соленый огурец. Измельчите петрушку.
Place shredded cabbage, carrots, parsley, hot pepper, and pickled cucumber in a deep bowl. Add mustard sauce, ketchup and lime juice. Mix all ingredients well. The hot dog filling is ready!
В глубокую миску положите нашинкованную капусту, морковь, петрушку, острый перец, соленый огурец. Добавьте горчичный соус, кетчуп и сок лайма. Хорошо перемешайте все ингредиенты. Начинка для хот-дога готова!
In a frying pan greased with vegetable oil, fry the sausage until golden brown. Then remove it from the pan.
На сковороде, смазанной растительным маслом, обжарьте сосиску до появления румянца. Затем снимите ее со сковороды.
Take a hot dog bun and cut it lengthwise down the center, but not all the way through. Place sausage in bun.
Возьмите булочку для хот-дога, разрежьте ее вдоль по центру, но не до конца. Положите в булочку сосиску.
Stuff the hot dog with vegetables, mustard sauce and ketchup.
Наполните хот-дог начинкой из овощей с горчичным соусом и кетчупом.
Top the hot dog with hot pepper rings. Ready!
Украсьте хот-дог сверху кольцами острого перца. Готово!
Serve the hot dog on a plate, wrapped in craft paper, napkins, or on a special wooden board. Bon appetit!
Подавайте хот-дог на тарелке, в крафтовой бумаге, в салфетках или на специальной деревянной доске. Приятного аппетита!