Wash the potatoes and peel them. Rinse the greens and cherry tomatoes under running water and dry. Grate the cheese. Prepare the cream.
Вымойте картофель, очистите его от кожуры. Зелень и помидоры черри промойте под проточной водой и просушите. Сыр натрите на терке. Подготовьте сливки.
To help the potatoes cook faster, cut them into pieces. Cover the potatoes with water and cook until tender.
Чтобы картофель быстрее сварился, разрежьте его на части. Залейте картофель водой и варите до готовности.
When the potatoes are cooked, immediately add the cream and grated cheese. The cheese should begin to melt from the hot potatoes. Mix all ingredients thoroughly. Finely chop the dill and parsley. Add to puree and stir.
Когда картофель сварится, сразу же добавьте сливки и тертый сыр. Сыр должен начать плавиться от горячего картофеля. Все ингредиенты тщательно перемешайте. Мелко порубите зелень укропа и петрушки. Добавьте в пюре и перемешайте.
Place the puree on a plate. Serve hot.
Выложите пюре на тарелку. Подавайте горячим.
Cut cherry tomatoes in half and garnish the dish with them.
Разрежьте пополам помидоры черри и украсьте ими блюдо.