Place all ingredients on the table for easy preparation. Grate the cheese on a coarse grater, peel the onions, and wash the cherry tomatoes.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Сыр натрите на крупной терке, репчатый лук очистите, помидоры черри помойте.
Peel the potatoes and boil in salted water.
Картофель почистите и отварите в соленой воде.
Cut the onions into quarters and fry in a frying pan with vegetable oil until golden brown.
Репчатый лук нарежьте четвертинками и обжарьте на сковороде с растительным маслом до золотистого цвета.
Drain the water from the finished potatoes. Add milk and mash it with a masher until smooth. Then add the fried onions and cheese. Stir.
С готового картофеля слейте воду. Добавьте молоко и разомните его толкушкой до состояния пюре. Затем добавьте жареный лук и сыр. Перемешайте.
Serve the puree immediately after cooking in portioned bowls and cherry halves. The dish can be decorated with pepper and fresh herbs to taste.
Подавайте пюре сразу после приготовления в порционных тарелках и половинками черри. Блюдо можно украсить перцем и свежей зеленью по вкусу.