Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash the pumpkin, cut it open and remove the insides. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте тыкву, разрежьте ее и удалите из нее внутренности. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Cut the pumpkin into several pieces and place them in a baking dish, skin side down. Bake in the oven for 50 minutes at 180 C.
Нарежьте тыкву на несколько частей и выложите их на форму для запекания кожурой вниз. Выпекайте в духовке 50 минут при температуре 180 С.
After baking, leave the pumpkin to cool. After this, remove the peel from the pieces and put the pulp in a blender. Add milk, salt, black pepper and curry. Thoroughly grind the pumpkin pulp to a puree. It is desirable that the puree be without lumps.
После запекания оставьте тыкву остывать. После этого снимите с кусочков кожуру, а мякоть положите в блендер. Добавьте молоко, соль, черный молотый перец и карри. Тщательно измельчите мякоть тыквы до пюреобразного состояния. Желательно, чтобы пюре получилось без комочков.
Place the pumpkin puree on a plate and serve. Ready!
Положите пюре из тыквы на тарелку и подавайте к столу. Готово!
Place the puree on a nice plate. Sprinkle herbs and spices on top for added flavor. Bon appetit!
Положите пюре на красивую тарелку. Посыпьте сверху травами и специями для разнообразия вкуса. Приятного аппетита!