Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash the mushrooms, onions and potatoes. Clean your food. Wash the greens. Cut the butter into cubes and leave it at room temperature. Set the oven to preheat to 200 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте шампиньоны, репчатый лук и картофель. Очистите продукты. Помойте зелень. Нарежьте сливочное масло кубиками и оставьте его в комнатной температуре. Поставьте духовку на разогрев до 200 С.
On a cutting board, cut the mushrooms along the stem into several pieces. Finely chop the peeled potatoes and onions.
На разделочной доске нарежьте шампиньоны вдоль ножки на несколько частей. Мелко нарежьте очищенный картофель и репчатый лук.
Take a pan, put potatoes in it and fill it completely with water. Boil the potatoes until tender. Drain off excess water when done. Heat the milk and pour it hot into the potatoes, add butter and crush the potatoes with a potato masher until pureed. Break a chicken egg into the puree. Add salt, ground black pepper and mix well.
Возьмите кастрюлю, положите в нее картофель и полностью залейте водой. Отварите картофель до готовности. Слейте лишнюю воду после готовности. Подогрейте молоко и в горячем виде залейте его в картофель, добавьте сливочное масло и измельчите картофель толкушкой до пюреобразного состояния. Разбейте в пюре куриное яйцо. Добавьте соль, черный молотый перец и хорошо перемешайте.
Take a tall baking dish and grease it with vegetable oil. Place some of the mashed potatoes on the bottom layer. Take a frying pan and fry the champignons with onions in vegetable oil until golden brown. Salt and pepper the mushrooms to taste.
Возьмите высокую форму для запекания и смажьте ее растительным маслом. Выложите нижним слоем часть картофельного пюре. Возьмите сковороду и обжарьте шампиньоны с репчатым луком на растительном масле до золотистой корочки. Посолите и поперчите грибы по вкусу.
Place the fried mushrooms evenly in a second layer on top of the mashed potatoes.
Выложите обжаренные шампиньоны равномерно вторым слоем поверх картофельного пюре.
Cover the mushrooms with a third layer of mashed potatoes. Distribute it evenly. Place the baking dish in the oven for 30 minutes at 200 C. After this, carefully remove the dish from the oven and leave to cool. Ready!
Накройте шампиньоны третьим слоем из картофельного пюре. Равномерно распределите его. Поставьте форму для запекания в духовку на 30 минут при 200 С. После этого аккуратно вытащите форму из духовки и оставьте остывать. Готово!
Serve mashed potatoes with champignons in pots. The dish can also be portioned into beautiful plates and served. Garnish the puree with a sprig of herbs. Bon appetit!
Подавайте картофельное пюре с шампиньонами в горшочках. Также блюдо можно порционно разложить в красивые тарелки и подать к столу. Украсьте пюре веточкой зелени. Приятного аппетита!