Prepare all ingredients. Wash the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Овощи помойте.
Peel the potatoes and cut into small cubes. Pour water into a saucepan and put on fire, add salt. Cook until done.
Очистите картошку от кожуры, порежьте на небольшие кубики. В кастрюлю налейте воды и поставьте на огонь, подсолите. Варите до готовности.
Wash and chop the mushrooms, finely chop the onion. Place the frying pan on the fire and add oil; when the frying pan is hot, fry the onions, then add the mushrooms and fry until tender.
Грибы помойте и порежьте, мелко порежьте лук. Сковороду поставьте на огонь и налейте масло, когда сковорода нагреется — обжарьте лук, затем добавьте грибы и жарьте до готовности.
Check the potatoes for doneness. Drain the water. Add milk and butter. Mash the potatoes with a masher or blend with a blender until smooth. Grate the cheese on a coarse grater. Add 2/3 of the cheese to the potatoes. And mix thoroughly.
Проверьте картофель на готовность. Слейте воду. Добавьте молоко и масло. Картофель потолките толкушкой или взбейте блендером до однородной массы. Сыр потрите на крупной терке. 2/3 сыра добавьте в картофель. И тщательно перемешайте.
Serve the potatoes hot. Place fried mushrooms on top and sprinkle with remaining cheese.
Картофель подайте горячим. Сверху положите обжаренные грибы и присыпьте оставшимся сыром.