Wash the potatoes and mushrooms. Measure out the required amount of milk and butter.
Картофель и грибы помойте. Отмерьте необходимое количество молока и масла.
Peel the potatoes and cut into small cubes. Add water and put on fire. Add salt and cook until done.
Очистите картошку и порежьте на небольшие кубики. Добавьте воды и поставьте на огонь. Подсолите и варите до готовности.
Wash the mushrooms and cut into slices. Cut the onion into cubes. Place the frying pan on the fire, fry the onion, then add the mushrooms and fry until tender.
Грибы помойте и порежьте на дольки. Лук порежьте кубиками. Сковороду поставьте на огонь, обжарьте лук, затем добавьте грибы и жарьте до готовности.
Once the potatoes are cooked, drain the water and add milk and butter. Preheat the milk so the potatoes will be more tender. Mash the potatoes with a potato masher or blender.
После того как картофель сварится, слейте воду и добавьте молоко и масло. Молоко предварительно подогрейте, так картофель будет более нежным. Потолчите картофель толкушкой или блендером.
Stir the potatoes, check for uniformity and serve, placing mushrooms on top.
Картофель перемешайте, проверьте на однородность и подайте к столу, выложив сверху грибы.