Wash the vegetables well. Take the oil out of the refrigerator, it should be at room temperature.
Хорошо помойте овощи. Масло достаньте и холодильника, оно должно быть комнатной температуры.
Peel the potatoes and carrots, cut into small cubes. Pour water into a saucepan and put on fire, add salt. Cook until done.
Очистите картошку с морковкой, порежьте на небольшие кубики. В кастрюлю налейте воды и поставьте на огонь, подсолите. Варите до готовности.
Wash the mushrooms and cut into small slices, cut the onion into half rings. Place the frying pan on the fire, pour in sunflower oil and fry the onion, then add the mushrooms and fry until tender.
Грибы помойте и порежьте на небольшие дольки, лук порежьте полукольцами. Сковороду поставьте на огонь, налейте масло подсолнечное и обжарьте лук, затем добавьте грибы и жарьте до готовности.
Check the potatoes and carrots for doneness. Drain the water. Add milk and butter. Beat the potatoes and carrots in a blender. Until smooth.
Проверьте картофель с морковью на готовность. Слейте воду. Добавьте молоко и масло. Картофель с морковью взбейте блендером. До однородной массы.
Mix everything well. Place mushrooms and onions on top.
Все хорошо перемешайте. Сверху положите грибы и лук.