Peel the potato tubers, rinse with water and cut into medium-sized cubes. The fish should also be washed with water and dried. Remove the skins from the onion and cut it into half rings.
Клубни картофеля очистите от кожуры, промойте водой и нарежьте на средние по размеру кубики. Рыбу также следует промыть водой и обсушить. Снимите шелуху с лука и нарежьте его полукольцами.
Cut the perch and trout into the same cubes as the potatoes.
Окуня и форель нарежьте такими же кубиками, как и картофель.
In a large, deep bowl, combine potatoes, trout, perch and onion. Add a pinch of paprika, dried garlic and olive oil. Stir. Leave for a few minutes to allow the flavors and aromas of the ingredients to mix and meld together.
В большой глубокой посуде смешайте картофель, форель, окуня и лук. Положите щепотку паприки, сушеного чеснока и добавьте оливковое масло. Перемешайте. Оставьте на несколько минут, чтобы вкусы и ароматы ингредиентов перемешались и соединились друг с другом.
Preheat the oven, baking temperature should be 200 degrees. Grease a ceramic dish with olive oil and place the potatoes and fish into it. Bake for thirty minutes.
Разогрейте духовку, температура запекания должна быть 200 градусов. Смажьте керамическую форму оливковым маслом и выложите в нее картофель с рыбый. Запекайте в течение тридцати минут.
Remove the baked potato and fish from the oven. Ready.
Достаньте запеченный картофель с рыбой из духовки. Готово.
Transfer the dish to serving plates and serve.
Переложите блюдо в порционные тарелки и подавайте к столу.