Wash and dry the vegetables. Peel the onion. Remove the core from the bell pepper. Pour water into the pan and put it on the stove, add a little salt, this will allow the water to boil faster.
Овощите помойте и просушите. Лук очистите. Из болгарского перца удалите сердцевину. Налейте в кастрюлю воду и поставьте на плиту, немного посолите, так вода быстрее закипит.
Cut the zucchini into small strips. Also cut the eggplant, bell pepper and carrots. Cut the onion into thin half rings.
Цукини нарежьте некрупной соломкой. Так же нарежьте баклажан, болгарский перец и морковь. Лук порежьте тонкими полукольцами.
Place noodles in boiling water. Cook until fully cooked. Typically, the packaging indicates a time of 8 minutes.
В кипящую воду отправляйте лапшу. Варите до полной готовности. Обычно, на упаковке указано время 8 минут.
Heat a frying pan and pour oil into it. Sauté the onions and carrots over high heat. After a minute, add the eggplant, followed by the zucchini. Fry for 7 minutes, stirring constantly. Finally add soy sauce and sweet chili sauce. Let the flavors of the sauce mix with the vegetables for another 3 minutes.
Разогрейте сковороду и налейте в нее масло. На сильном огне припустите лук и морковь. Через минуту отправляйте баклажан, а следом цукини. Обжаривайте 7 минут, постоянно помешивая. В конце влейте соевый соус и сладкий соус чили. Дайте смешаться вкусам соуса с овощами еще 3 минуты.
Place the noodles from the pan into a colander and let the water drain completely. Place the noodles in the pan with the vegetables and stir gently. The dish is ready.
Перекиньте лапшу из кастрюли в дуршлаг, дайте воде полностью стечь. Переложите лапшу в сковороду к овощам и аккуратно перемешайте. Блюдо готово.
Place the soba and vegetables on a plate and garnish with a pinch of sesame seeds. Bring on the chopsticks.
Положите собу с овощами в тарелку и украсьте щепоткой кунжутных семечек. Подайте палочки.