Carefully separate 5 leaves of Chinese cabbage from the stalk. Rinse the dill and Chinese cabbage leaves and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Аккуратно отделите 5 листов пекинской капусты от кочерыжки. Укроп и листья пекинской капусты ополосните и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Grate the garlic on a fine grater. Chop the dill finely.
Чеснок натрите на мелкой терке. Укроп порубите мелко.
In a deep bowl, mix cottage cheese, dill and garlic. Add salt, pepper and mix well.
В глубокой миске смешайте творог, укроп и чеснок. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Cut off the tough part at the bottom of Chinese cabbage.
У пекинской капусты отрежьте жесткую часть снизу.
Take 1 leaf of Chinese cabbage and place 2 tbsp on its edge. l. curd filling.
Возьмите 1 лист пекинской капусты и выложите на его край 2 ст. л. творожной начинки.
Wrap the roll like dolma or cabbage roll.
Заверните рулетик, как долму или голубец.
Place the finished rolls on a plate, pour in sour cream and sprinkle with chopped dill.
Готовые рулетики выложите на тарелку, полейте сметаной и посыпьте рубленым укропом.