Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash and peel the vegetables. Remove the top leaves from the cabbage head.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте и очистите овощи. Удалите верхние листья с кочана капусты.
Wash the cutting board and chop the vegetables on it. Cut the carrots and onions into strips. Cut the potatoes and tomatoes into medium-sized cubes.
Помойте разделочную доску и нарежьте на ней овощи. Морковь и репчатый лук нарежьте соломкой. Картофель и помидор нарежьте кубиками среднего размера.
Take a large frying pan and grease it with vegetable oil. Place sauerkraut on the bottom. Add carrot and onion strips. Mix the ingredients well in a frying pan and fry them until golden brown.
Возьмите большую сковороду, смажьте ее растительным маслом. Выложите на дно квашеную капусту. Добавьте соломку из моркови и репчатого лука. Хорошо перемешайте ингредиенты в сковороде и обжаривайте их до золотистости
Take a deep and large soup pot. Place rice in it, fill it with water and start cooking. Place a bay leaf in the future broth. 10 minutes after the boil starts, add the potato cubes and cook for another 10 minutes.
Возьмите глубокую и большую кастрюлю для супа. Положите в нее рис, залейте его водой и начинайте варить. Положите в будущий бульон лавровый лист. Спустя 10 минут после начала кипения добавьте кубики картофеля и варите еще 10 минут.
Then add the fried vegetables and tomato paste to the pan with the broth. If necessary, add boiled water. Salt and pepper the soup to taste. Mix it well and boil it for another 5 minutes. Pour the cabbage into a deep plate and serve. Ready!
Затем добавьте в кастрюлю с бульоном обжаренные овощи и томатную пасту. При необходимости долейте кипяченой воды. Посолите и поперчите суп по вкусу. Хорошо перемешайте его и прокипятите его еще 5 минут. Налейте капустняк в глубокую тарелку и подавайте к столу. Готово!
Pour lean cabbage with sauerkraut and rice into a deep plate. Garnish the soup with a dollop of sour cream and some herbs on top. Serve to the table. Bon appetit!
Налейте постный капустняк с квашеной капустой и рисом в глубокую тарелку. Украсьте суп ложкой сметаны и небольшим количеством зелени сверху. Подавайте к столу. Приятного аппетита!