Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash and peel the vegetables. Remove the top leaves from the cabbage head.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте и очистите овощи. Удалите верхние листья с кочана капусты.
Shred the cabbage on a cutting board.
Нашинкуйте кочан капусты на разделочной доске.
Wash the cutting board and chop the remaining vegetables on it. Cut the potatoes and tomatoes into small cubes. Cut the carrots and onions into strips.
Помойте разделочную доску и нарежьте на ней остальные овощи. Картофель и помидор нарежьте небольшими кубиками. Морковь и репчатый лук нарежьте соломкой.
Take a large frying pan and grease it with vegetable oil. Place shredded cabbage on the bottom. Add carrot and onion strips. Mix the ingredients well in a frying pan and fry them until golden.
Возьмите большую сковороду, смажьте ее растительным маслом. Выложите на дно нашинкованную капусту. Добавьте соломку из моркови и репчатого лука. Хорошо перемешайте ингредиенты в сковороде и обжаривайте их до золотистости.
Take a large saucepan. In the future there will be soup in it. Place rice in it, fill it with water and start cooking. 10 minutes after the boil starts, add the potato cubes and cook for another 10 minutes. Don't forget to add bay leaf to the broth.
Возьмите большую кастрюлю. В дальнейшем в ней и будет суп. Положите в нее рис, залейте его водой и начинайте варить. Спустя 10 минут после начала кипения добавьте кубики картофеля и варите еще 10 минут. Не забудьте добавить в бульон лавровый лист.
Then add the fried vegetables and tomato paste to the pan with the broth. If necessary, add boiled water. Salt and pepper the soup to taste. Mix it well and boil it for another 5 minutes. Pour the cabbage into a deep plate and serve. Ready!
Затем добавьте в кастрюлю с бульоном обжаренные овощи и томатную пасту . При необходимости долейте кипяченой воды. Посолите и поперчите суп по вкусу. Хорошо перемешайте его и прокипятите его еще 5 минут. Налейте капустняк в глубокую тарелку и подавайте к столу. Готово!
Pour the lean cabbage soup with potatoes and rice into a deep plate and garnish the soup with a small amount of herbs on top. Serve to the table. Bon appetit!
Налейте постный капустняк с картошкой и рисом в глубокую тарелку и украсьте суп небольшим количеством зелени сверху. Подавайте к столу. Приятного аппетита!