Wash the vegetables, peel the onions and garlic. Prepare and wash the peas.
Помойте овощи, очистите лук и чеснок от шелухи. Подготовьте и промойте горох.
Soak the peas for 8 hours (overnight). Drain and rinse the peas. Let the peas cook. Bring to a boil, then reduce heat and simmer for 90 minutes. Add more water if necessary. While the peas are cooking, chop the onion and garlic. Fry in a heated frying pan.
Замочите горох на 8 часов (на ночь). Слейте и промойте горох. Поставьте горох вариться. Доведите до кипения, затем убавьте огонь и варите 90 минут. По надобности влейте еще воды. Пока горох варится нарежьте лук и чеснок. Обжарьте на разогретой сковороде.
Add the onion and garlic to the prepared peas. Salt, pepper and add oil.
Добавьте лук с чесноком в готовый горох. Посолите, поперчите и добавьте масло.
Bring with a blender until smooth.
Доведите блендером до однородности.
Serve pea puree and garnish with herbs. Bon appetit!
Подайте гороховое пюре, украсьте зеленью. Приятного аппетита!