Wash the potatoes. Remove the butter from the refrigerator in advance.
Помойте картофель. Заранее достаньте масло из холодильника.
Peel the potatoes, cut into equal parts and cook. Bring to a boil, then reduce heat and simmer for another 20-30 minutes until tender. Check readiness with a knife or fork. The knife should easily enter the tuber.
Очистите картофель, нарежьте на равные части и поставьте вариться. Доведите до кипения, затем убавьте огонь и варите еще 20-30 минут до готовности. Готовность проверяйте ножом или вилкой. Нож должен легко входить в клубень.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the mushrooms. Salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте грибы. Посолите и поперчите по вкусу.
When the potatoes are ready, drain the water and mash them into mints. Pour in milk and butter, mash together until smooth. Add salt to taste.
Когда картофель будет готов, слейте воду и разомните его мятушкой. Влейте молоко и сливочное масло, разомните вместе для однородности. Посолите по вкусу.
Serve warm champignons and oyster mushrooms with potatoes. Bon appetit!
Подайте шампиньоны и вешенки с картофелем в теплом виде. Приятного аппетита!
To serve the puree beautifully, use a metal round form, place the puree in it, compact it, then the mushrooms.
Чтобы красиво подать пюре используйте металлическую круглую форму, выложите в нее пюре, утрамбуйте, затем грибы.