Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the fish under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Рыбу промойте под проточной водой.
Peel the onions and cut into half rings.
Репчатый лук очистите и нарежьте полукольцами.
Cut the fish into small pieces.
Рыбу нарежьте небольшими кусочками.
Pour water into a saucepan, add salt and spices. Bring to a boil, cook for 4-5 minutes. Pour in the vinegar and remove the saucepan from the stove.
В сотейник налейте воду, добавьте соль и специи. Доведите до кипения, поварите в течение 4-5 минут. Влейте уксус и снимите сотейник с плиты.
Place onions, chopped dill and fish in a deep container. Pour marinade over them and leave for at least 2 hours.
В глубокую емкость выложите репчатый лук, нарезанный укроп и рыбу. Залейте их маринадом и оставьте минимум на 2 часа.
Serve the finished fish with pickled onions and fresh dill.
Готовую рыбу подавайте к столу с маринованным луком и свежим укропом.