Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the cherry tomatoes and parsley. Pre-soak the peas in cold water for 10-12 hours.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Помидоры черри и петрушку помойте. Горох предварительно замочите в холодной воде на 10-12 часов.
Drain the soaked peas. Place it in a saucepan and fill it with clean water. Add salt to taste. Cook the peas for 40-50 minutes.
С замоченного гороха слейте воду. Переложите его в кастрюлю и залейте чистой водой. Посолите по вкусу. Варите горох в течение 40-50 минут.
Puree the finished peas using a blender. Add pepper to taste.
Готовый горох превратите в пюре с помощью блендера. Добавьте перец по вкусу.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Place the pea puree into a serving bowl. Place cherry halves on it, garnish with parsley and sesame seeds.
Выложите гороховое пюре в порционную тарелку. Выложите на него половинки черри, украсьте петрушкой и кунжутом.