Prepare the necessary ingredients, peel the onions and garlic. Rinse the chicken gizzards thoroughly under cold water.
Приготовьте необходимые ингредиенты, почистите лук и чеснок. Куриные желудочки тщательно промойте под холодной водой.
Pour water into a saucepan, add salt, bay leaf and black peppercorns. Place chicken gizzards in boiling water, bring to a boil, then reduce heat and simmer until tender (about 1.5 hours)
Налейте в кастрюлю воды, посолите, добавьте лавровый лист и черный перец горошком. В кипящую воду положите куриные желудочки, доведите до кипения, затем убавьте огонь и варите до готовности( около 1,5 часа.)
Cut the onion into half rings. Finely garlic and parsley.
Лук порежьте полукольцами. Чеснок и петрушку мелко.
Drain the water from the prepared stomachs, cut into strips
С готовых желудков слейте воду, порежьте на полосочки
Mix onion, garlic, parsley and gizzards. Pour apple cider vinegar and stir, add soy sauce. And leave to marinate for a day.
Лук, чеснок, петрушку и желудки смешайте. Залейте яблочным уксусом перемешайте, добавьте соевый соус. И оставьте мариноваться на сутки.
Remove the finished dish from the refrigerator, mix well again and serve.
Готовое блюдо достаньте из холодильника, еще раз хорошо перемешайте и подайте к столу.