Prepare the necessary ingredients. Wash the peas and soak for 30 minutes. Wash the greens. Peel the onion.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Горох промойте и замочите на 30 минут. Зелень промойте. Лук почистите.
Boil peas in salted water in a proportion of ½. Place the finished peas in a colander. This will drain off excess liquid. Grind the peas with a spoon through a sieve or chop with a blender
Горох отварите в подсоленной воде в пропорции ½. Готовый горох откиньте на дуршлаг. Так стечет излишняя жидкость. Горох перетрите ложкой через сито или измельчите блендером
Finely chop the broccoli. Onion into small cubes. Tomatoes into quarters.
Мелко порежьте брокколи. Лук на небольшие кубики. Помидоры на четвертинки.
Fry the onion in a frying pan until golden brown.
Лук пережарьте на сковороде до золотистого цвета.
Combine grated peas, onions, finely chopped broccoli in a bowl, add spices and salt to taste.
Соедините в миске перетертый горох, лук, мелко порезанный брокколи, добавьте специи и соль по вкусу.
Form the cutlets into small balls, press them down and roll them in breadcrumbs.
Сформируйте из котлет небольшие шарики, примните их и обваляйте в панировочных сухарях.
Heat the pan by adding sunflower oil. Once the oil is hot, start frying the cutlets. Fry on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду, добавив подсолнечное масло. Как только масло прогреется начните жарить котлеты. Жарьте с двух сторон до золотистой корочки.
Place the finished cutlets on a paper napkin to drain excess oil.
Готовые котлеты положите на бумажную салфетку, так стечет излишнее масло.