Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash the greens, tomatoes and chicken eggs. Open cans of canned food.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте зелень, помидор и куриные яйца. Откройте банки с консервированными продуктами.
Take chicken eggs and make holes in the shell from the blunt end. Rinse them and then dry them.
Возьмите куриные яйца и сделайте отверстия в скорлупе с тупого конца. Промойте их, а затем обсушите.
On a cutting board, finely chop the tomato and a bunch of green onions.
На разделочной доске мелко нарежьте помидор и пучок зеленого лука.
Add gelatin to a glass of meat broth and leave for 60 minutes. It should swell. Take a clean saucepan and pour meat broth with gelatin into it. Bring the liquid to a boil.
В стакан с мясным бульоном добавьте желатин и оставьте на 60 минут. Он должен разбухнуть. Возьмите чистую кастрюлю и залейте в нее мясной бульон с желатином. Доведите жидкость до кипения.
Then add chopped herbs, tomato pieces, canned peas and corn. Cook until the ingredients are ready.
Затем добавьте нарезанную зелень, кусочки помидора, консервированный горошек и кукурузу. Варите до готовности ингредиентов.
Carefully pour the broth with the ingredients through the hole into the empty chicken egg shells. Place them in the mold and refrigerate for at least 6 hours. During this time, the broth should harden inside the eggs.
Аккуратно залейте бульон с ингредиентами через отверстие в пустые скорлупки куриных яиц. Поставьте их в форму и уберите в холодильник минимум на 6 часов. За это время бульон должен застыть внутри яиц.
As soon as the broth with peas and vegetables has frozen, peel the jellied eggs and serve!
Как только бульон с горошком и овощами застыл, очистите заливные яйца от скорлупы и подавайте к столу!
Serve the jellied eggs to the table in a special mold. Decorate them with a sprig of fresh herbs. Bon appetit!
Подавайте заливные яйца к столу в специальной формочке. Украсьте их веточкой свежей зелени. Приятного аппетита!