Peel the sausages from the protective film. Prepare the dough. Sift the flour through a sieve, add baking powder. Heat the kefir a little and add it to the flour along with soda, stirring the ingredients vigorously. Break the egg into the dough and mix with a fork. The dough should be elastic and not stick to your hands.
Очистите сосиски от защитной пленки. Подготовьте тесто. Просейте муку через сито, добавьте разрыхлитель. Подогрейте немного кефир и добавляйте к муке вместе с содой, интенсивно размешивая ингредиенты. Разбейте в тесто яйцо, перемешайте вилкой. Тесто должно получится упругим и не прилипать к рукам.
Roll out the dough into a thin layer. To prevent the dough from sticking to the table and rolling pin, sprinkle them with flour. Cut the layer into three even strips.
Раскатайте тесто в тонкий пласт. Чтобы тесто не прилипало к столу и скалке, присыпьте их мукой. Разрежьте пласт на три ровные полоски.
Wrap each sausage in a strip of dough.
Оберните каждую сосиску полоской из теста.
Heat a frying pan and pour oil into it. Place the sausages in the pan and fry on each side until golden brown.
Раскалите сковороду и налейте в нее масло. Выложите сосиски на сковороду и обжаривайте с каждой стороны до золотистой корочки.
Serve hot sausages with tea. To decorate, sprinkle them with finely chopped green onions.
Подавайте сосиски в тесте горячими к чаю. Для украшения посыпьте их мелко рубленным зеленым луком.