Rinse the eggs with water and remove the protective packaging film from the sausages.
Яйца промойте водой, с сосисок снимите защитную упаковочную пленку.
Cut the sausages lengthwise, about two centimeters short of the end. Turn the cut parts inside out and roll the sausage into a heart shape, securing the ends with toothpicks.
Разрежьте сосиски вдоль, не доходя до конца примерно два сантиметра. Вывернете разрезанные части и сверните сосиску в форму сердца, концы закрепите зубочистками.
Heat a frying pan and pour vegetable oil into it, add and fry the sausages. After a couple of minutes, break one egg into the sausage hearts.
Раскалите сковороду и влейте в нее растительное масло, выложите и обжарьте сосиски. Через пару минут разбейте в сердечки из сосисок по одному яйцу.
Fry until the eggs are ready. You can fry it covered, so the egg yolk will cook better.
Жарьте до готовности яиц. Можно жарить под крышкой, так яичный желток лучше прожарится.
Place the finished hearts on a plate. Breakfast, original in its presentation, is ready.
Выложите готовые сердечки на тарелку. Оригинальный в своей подаче завтрак готов.
Place sausage and egg hearts on lettuce leaves and garnish with ketchup.
Выложите сердечки из сосисок с яйцом на листья салата и украсьте композицию кетчупом.