To prepare the dish you will need a small salmon steak. Remove the seeds and remaining scales from it, rinse with cold water and blot with a paper towel. Wash the zucchini, lemon and parsley. Peel the onions. Preheat the oven to 200°C.
Для приготовления блюда вам понадобится небольшой стейк из семги. Удалите из него косточки и остатки чешуи, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помойте цукини, лимон и петрушку. Репчатый лук очистите. Разогрейте духовку до 200°С.
Cut the zucchini into thin slices 2mm thick. Cut half an onion into thin half rings. Cut 2 thin slices of lemon.
Нарежьте цукини тонкими ломтиками толщиной 2 мм. Половинку репчатого лука нарежьте тонкими полукольцами. Отрежьте 2 тонких ломтика лимона.
Season the salmon steak with salt and pepper on both sides.
Стейк семги посолите и поперчите с обеих сторон.
Place zucchini and onions on a sheet of parchment. Salt and pepper the vegetables to taste. Top with two lemon slices.
На лист пергамента выложите цукини и репчатый лук. Посолите и поперчите овощи по вкусу. Сверху выложите два ломтика лимона.
Place the salmon on top of the lemon. Place a couple of pieces of butter on the fish. They will melt as they cook and make the fish tender and creamy.
Сверху на лимон выложите семгу. Положите на рыбу пару кусочков сливочного масла. В процессе приготовления они растают и сделают рыбу нежной и сливочной.
Place the dish in a baking dish and place in the oven for 20-30 minutes at 200°C.
Положите блюдо в форму для запекания и отправьте в духовку на 20-30 минут при 200°С.
Place the finished dish on a plate and garnish with parsley leaves. Bon appetit!
Готовое блюдо выложите на тарелку и украсьте листьями петрушки. Приятного аппетита!