Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash the cucumber, tomato and greens.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте огурец, помидор и зелень.
Take a small container. Mix olive oil, soy sauce and Dijon mustard grains in it.
Возьмите небольшую емкость. Смешайте в ней оливковое масло, соевый соус и дижонскую горчицу зернами.
Mix the salad dressing ingredients well. You should get a homogeneous liquid mass.
Хорошо перемешайте ингредиенты для заправки салата. Должна получиться однородная жидкая масса.
Grate the Parmesan cheese using a coarse grater and set it aside.
На крупной терке натрите сыр пармезан и отложите его в сторону.
Cut the tomatoes into small cubes, and then repeat the same with the cucumber.
Кубиками небольшого размера нарежьте помидоры, а затем повторите это же с огурцом.
On a cutting board, cut lightly salted salmon into small pieces.
На разделочной доске нарежьте на маленькие кусочки слабосоленую семгу.
Take a beautiful salad bowl and put vegetables in it.
Возьмите красивую салатницу и положите в нее овощи.
Add spinach leaves and pieces of lightly salted salmon to the vegetables. Pour the prepared olive oil dressing over the salad and mix all the ingredients well.
Добавьте к овощам листья шпината и кусочки слабосоленой семги. Залейте салат приготовленной заправкой на оливковом масле и хорошо перемешайте все ингредиенты.
Sprinkle the salmon salad with grated Parmesan.
Посыпьте салат с семгой тертым пармезаном.
Salmon and Parmesan salad is ready! You can serve it to the table!
Салат с семгой и пармезаном готов! Можно подавать к столу!
Place the salad on a nice plate. Add some ground black pepper for a beautiful presentation! Bon appetit!
Выложите салат в красивую тарелку. Добавьте немного черного молотого перца для красоты подачи! Приятного аппетита!