Wash the eggs and cucumber. Remove the bones from the salmon.
Помойте яйца, огурец. Удалите косточки из семги.
In a bowl, mix eggs with cream cheese. Pepper and salt to taste.
В миске смешайте яйца с творожным сыром. Поперчите и посолите по вкусу.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil and fry the omelette.
Разогрейте сковородку с небольшим количеством растительного масла и пожарьте омлет.
Cut the salmon into large slices and place them in the center of the omelette when the omelette has set.
Нарежьте семгу на крупные слайсы и выложите их по центру омлета, когда омлет «схватится».
Helping yourself with a spatula, roll the omelette into an envelope. Fry for a couple more minutes.
Помогая себе лопаткой сверните омлет конвертиком. Пожарьте еще пару минут.
Slice the cucumber. To prevent the cucumber from becoming bitter, peel it.
Нарежьте огурец. Чтобы огурец не горчил очистите его.
Place the omelet on a plate and place the chopped cucumber next to it. Bon appetit!
Переложите омлет на тарелку рядом выложите нарезанный огурец. Приятного аппетита!
Before serving, drizzle the balsamic vinaigrette over the omelette.
Перед подачей полейте омлет бальзамическим соусом.