Prepare all ingredients. Grate the orange zest. Take out the butter in advance so that it becomes soft.
Подготовьте все ингредиенты. Натрите цедру апельсина. Достаньте сливочное масло заранее, чтобы оно стало мягким.
In a deep plate, mix the dry ingredients (flour, half the sugar, cinnamon and a pinch of salt).
В глубокой тарелке смешайте сухие ингредиенты ( муку, половину сахара корицу и щепотку соли).
Add butter, wine, eggs. Knead the dough. Knead the dough for 6-8 minutes. Place in the refrigerator for an hour.
Добавьте сливочное масло, вино, яйца. Замесите тесто. Месите тесто 6-8 минут. Уберите в холодильник на час.
Divide the finished dough into equal parts. Roll out the layers to a thickness of 1-2 mm. cut out circles with a diameter of 10 cm.
Готовое тесто разделите на равные части. Раскатайте пласты до толщины в 1-2 мм. вырежьте кружочки диаметром 10 см.
Wrap the circles around the steel tubes to form the cannoli. Or any other tube with a diameter of up to 2.5 cm. Fasten the edges.
Обверните кружочки вокруг стальных трубочек до канноли. Или же любого другого тубуса диаметром до 2,5 см. Скрепите края.
Pour vegetable oil into a deep saucepan so that the tubes are completely immersed in it. Heat the oil to 180 degrees and carefully lower the cannoli into the boiling oil. Fry for 1-2 minutes. When the tubes have cooled, remove the metal tubes from them.
В глубокую кастрюлю налейте растительное масло, столько чтобы трубочки полностью погружались в него. Разогрейте масло до 180 градусов и аккуратно опустите канноли в кипящее масло. Жарьте 1-2 минуты. Когда трубочки остынут достаньте металлические тубусы из них.
Finely chop the nuts.
Мелко нарубите орехи.
Mix the ricotta with sugar, orange zest and place the resulting mass into a pastry bag.
Рикотту смешайте с сахаром, цедрой апельсина и получившуюся массу загрузите в кондитерский мешок.
Fill the tubes with cream and sprinkle each edge with nuts.
Трубочки наполните кремом и каждый край посыпьте орехами.