Rinse the fish and dry it. Remove the butter from the refrigerator.
Рыбу промойте и обсушите. Масло достаньте из холодильника.
Place the saucepan on the fire, add butter and capers. Bring to a boil.
Поставьте сотейник на огонь, добавьте туда сливочное масло и каперсы. Доведите до кипения.
Add, stirring constantly, the required amount of sour cream. Cook until boiling. As soon as it boils, reduce the heat and simmer for 5-7 minutes on low.
Добавьте, постоянно помешивая, необходимое количество сметаны. Варите до закипания. Как закипит, убавьте огонь и тушите 5-7 минут на медленном.
Preheat the oven to 180 degrees. Cover the bottom of the pan with foil. Place fish on foil.
Разогрейте духовку до 180 градусов. Дно формы застелите фольгой. Уложите на фольгу рыбу.
Lightly salt the fish. Cut the lime in half and cut into slices. Place a lime wedge on top of the fish pieces.
Немного посолите рыбу. Лайм разрежьте пополам и порежьте на кружочки. Сверху на кусочки рыбки положите по дольке лайма.
Transfer the finished fish to the creamy sauce and heat slightly. Serve the dish hot.
Готовую рыбу переложите в сливочный соус и немного подогрейте. Блюдо подавайте горячим.