Prepare the necessary ingredients. The butter and dough should be at room temperature.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Масло и тесто должны быть комнатной температуры.
Roll out the dough into a layer 2-3 mm thick. Divide into small squares, measuring 4-5 by 6-8 cm. Grease each square with soft butter and place jam on one edge.
Раскатайте тесто в пласт толщиной 2-3 мм. Разделите на небольшие квадраты, размером 4-5 на 6-8 см. Смажьте каждый квадрат мягким маслом и с одного края положите повидло.
Roll each square into a roll and place on a greased baking sheet.
Сверните каждый квадрат в рулет и положите на противень, смазанный маслом .
Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30-40 minutes. Cooking time depends on your oven. Check the readiness of the buns with a skewer.
Выпекайте в духовке, разогретой до 180 градусов в течении 30-40 минут. Время приготовления зависит от вашей духовки. Проверяйте готовность булочек шпажкой.
The finished bun has a golden color. Sprinkle the tops of the buns with powdered sugar.
Готовая булочка имеет золотистый цвет. Булочки присыпьте сверху сахарной пудрой.