Prepare and measure the required amount of ingredients. Rinse the rice and leave in water for 20 minutes.
Приготовьте и отмерьте необходимое количество ингредиентов. Рис промойте и оставьте в воде на 20 минут.
Cook rice in a ratio of one to two. Sushi rice is prepared unsalted, but according to your taste preferences, you can add a little salt.
Сварите рис в пропорции один к двум. Рис для суши готовится несоленым, но в соответствии с вашими вкусовыми пристрастиями, вы можете немного подсолить.
Place the rice in a deep bowl, add the required amount of rice vinegar and a little sugar. Mix well.
Переложите рис в глубокую миску, добавьте необходимое количество рисового уксуса, немного сахара. Хорошо перемешайте.
Place the fish into small strips and remove excess liquid. Place small balls of rice rolled onto one edge of the fish strips. It is better to put the rice with a spoon dipped in water.
Рыбу разложите на небольшие полоски, удалите с нее излишнюю жидкость. На один край рыбных полосок положите скатанные из риса небольшие шарики. Рис лучше класть ложкой, смоченной в воде.
Carefully wrap the rice into the fish. Roll the rolls tightly.
Аккуратно заверните рис в рыбу. Скручивайте рулетики плотно.
Sprinkle sesame seeds on top of the rolls.
Сверху присыпьте роллы кунжутом.