Prepare all the ingredients and place them on the table. Rinse the salmon fillet. Wash the avocado and greens. Finely chop the green onions. If desired, the buns can be fried to make them crispier.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Промойте филе семги. Помойте авокадо и зелень. Мелко нарежьте зеленый лук. При желании булочки можно обжарить, чтобы они были более хрустящими.
Peel the avocado and cut it into thin slices on a cutting board. Separate the salmon fillet from the skin, scales, bones and fins. Cut the fillet into small pieces. Chop the rosemary.
Очистите авокадо и нарежьте его на разделочной доске тонкими ломтиками. Отделите филе семги от кожи, чешуи, костей и плавников. Нарежьте филе на маленькие кусочки. Покрошите розмарин.
Mix finely chopped salmon, half the cream cheese, butter and green onions in a deep bowl. Add salt and ground black pepper to taste.
Смешайте в глубокой миске мелконарезанную семгу, половину творожного сыра, сливочное масло и зеленый лук. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Mix the remaining half of the cream cheese with rosemary. Add salt and ground black pepper to taste.
Оставшуюся половину творожного сыра смешайте с розмарином. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Place the frying pan on the fire and grease it with vegetable oil. Form flat cakes from the previously prepared salmon and cream cheese mixture. Fry them on both sides until golden brown.
Поставьте сковороду на огонь и смажьте ее растительным маслом. Из приготовленной ранее смеси семги и творожного сыра сформируйте лепешки. Обжарьте их с двух сторон до золотистой корочки.
Cut the burger buns crosswise and brush the top cut of the bottom bun with the cream cheese and thyme mixture. Top with spinach leaves and avocado slices.
Разрежьте булочки для бургеров поперек и смажьте верхний срез нижней булочки смесью творожного сыра и тимьяна. Сверху выложите листья шпината и дольки авокадо.
Place fried cream cheese and salmon flatbreads on top of the avocado.
На авокадо положите обжаренные лепешки из творожного сыра и семги.
Cover the filling with the top half of the burger bun.
Накройте начинку верхней половинкой булочки для бургера.
Since the burger is too big, use a wooden stick to hold it together. Thanks to this, it will not fall apart. Burger with salmon and avocado is ready!
Так как бургер получился слишком большой, скрепите его деревянной палочкой. Благодаря этому он не развалится. Бургер с семгой и авокадо готов!
Place salmon and avocado burgers in portions on plates or serve them on a special wooden board. Don't forget the wooden sticks! Bon appetit!
Порционно положите бургеры с семгой и авокадо на тарелки или подавайте их на специальной деревянной доске. Не забудьте про деревянные палочки! Приятного аппетита!