Recipes / Applesauce with sugar Яблочное пюре с сахаром
Sour and tender applesauce with sugar is a delicious dessert that can be used as a filling for pies. Tender, tasty and aromatic: serve it with pancakes, pancakes, cheesecakes, cottage cheese casseroles, porridge or just for dessert. We offer you a recipe for making applesauce with sugar. To make apple puree at home, any fruit is suitable: unripe, ripe, soft. The variety is not important here - the more sour the apples, the more sugar you should add.
Кисло-совсем нежное яблочное пюре с сахаром — вкусный десерт, который можно использовать как начинку для пирожков. Нежное, ароматное и сочное: подавайте его к блинам, оладьям, сырникам, творожным запеканкам, кашам или просто так на десерт. Мы предлагаем вам рецепт приготовления яблочного пюре с сахаром. Для появления пюре из яблок в домашних условиях подойдут любые фрукты: недозрелые, зрелые, мягкие. Значение здесь не имеет—чем кислее яблоки, тем больше сахара потребуется.
Steps / Шаги:
Prepare all ingredients. Rinse the apples.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте яблоки.
Peel the apples and cut them into cubes.
Очистите яблоки от кожуры и нарежьте их кубиками.
Place the apples in a suitable sized saucepan. Pour in a small amount of water and cook for 5-10 minutes.
Поместите яблоки в подходящую по размеру кастрюлю. Залейте небольшим количеством воды и варите в течение 5-10 минут.
Drain the water and add sugar.
Слейте воду и добавьте сахар.
Puree the apples with sugar in a blender. Place the finished puree into serving bowls. Bon appetit.
Пробейте яблоки с сахаром в блендере. Готовое пюре выложите в порционные тарелки. Приятного аппетита.