Sea buckthorn is a bright orange berry with a sweet and sour taste and a slight bitterness. Sea buckthorn has medicinal properties for the human body, so it has long been used for healing and treating various ailments. Jams, compotes, and marmalade are made from sea buckthorn. Add to baked goods, salads, cocktails and teas. This healthy berry is also used in cosmetology. Sea buckthorn puree is a recipe for preparing a berry treat without heat, which will avoid the destruction of vitamins and minerals.
Облепиха – плод ярко-оранжевого оттенка, обладающий кислоторовно-сладким вкусом и едва заметной горчинкой. Этот ягодный дар природы известен своими целебными свойствами, благодаря чему его столетиями применяют для оздоровления и терапии разнообразных недугов. Из облепихи готовят варенье, компоты и мармелад; ее добавляют в выпечку, салаты, коктейли и чаи. Ягода нашла применение и в косметологии. Пюре из облепихи – рецепт приготовления ягодного лакомства без термической обработки, позволяющий сохранить витамины и минеральные вещества.
Combine thawed sea buckthorn and sugar in a blender. Beat until smooth.
Соедините оттаявшую облепиху и сахар в блендере. Взбейте до однородной массы.
Sea buckthorn puree is ready. Place in a beautiful jam bowl. Serve to the table.
Пюре из облепихи готово. Переложите в красивую вазочку для варенья. Подавайте к столу.
Serve sea buckthorn puree instead of jam or jam for baked goods.
Подавайте пюре из облепихи вместо варенья или джема к выпечке.