Remove frozen vegetables. Wash the potato tubers and peel them with a vegetable peeler.
Достаньте замороженные овощи. Клубни картофеля вымойте и почистите овощечисткой.
Cut the potatoes.
Картофель нарежьте.
Place the potatoes in a saucepan and cover with water. The water can be salted. Cook until done for 15 minutes.
Переложите картошку в кастрюлю и залейте водой. Воду можно подсолить. Варите до готовности минут 15.
Drain the remaining water from the potatoes. Mash it with a hand masher and pour in the heated cream, stirring constantly. Add salt to taste.
Слейте остатки воды из картошки. Ручной толкушкой разомните ее и вливайте подогретые сливки, постоянно перемешивая. Посолите по вкусу.
Heat a frying pan and add vegetable oil to it. Fry the vegetable mixture for 10 minutes. You can add a little water and simmer like this. Season with salt and pepper.
Разогрейте сковороду и добавьте на нее растительное масло. Обжаривайте овощную смесь 10 минут. Можно добавить немного воды и тушить так. Посолите и поперчите.
Place the puree on a plate and place the sautéed vegetable mixture on top.
Положите пюре в тарелку, а обжаренную смесь из овощей выложите сверху.
Sprinkle the finished dish with a pinch of dill. Dill will add not only aesthetics to the dish, but also a fresh aroma.
Посыпьте готовое блюдо щепоткой укропа. Укроп придаст блюду не только эстетики, но и свежий аромат.