Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the potatoes.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте картофель.
Peel the potatoes and cut them into large slices.
Очистите картофель и нарежьте его на крупные ломтики.
Place chopped potatoes and peeled onions in a suitable size container and cover with water. Cover with a lid and wait for it to boil. After it boils, add salt and cook over medium heat for 15-20 minutes until tender.
В подходящую по размеру поместите нарезанный картофель и очищенный лук, залейте водой. Накройте крышкой, дождитесь, когда закипит. После того как закипит, посолите и варите на среднем огне 15-20 минут до готовности.
Drain the water from the potatoes and mash them a little with a potato masher. Add butter, salt, garlic and gradually pour in milk.
Слейте воду с картофеля, немного разомните его толкушкой. Добавьте сливочное масло, соль, чеснок и постепенно вливайте молоко.
Place mashed potatoes on a plate and garnish with a sprig of dill and chopped pickles. Ready mashed potatoes can be served with any other dish, be it vegetable, meat or fish. Bon appetit.
Выложите картофельное пюре на тарелку и украсьте веточкой укропа и нарезанными солеными огурцами. Готовое картофельное пюре можно подавать с любым другим блюдом, будь то овощное, мясное или рыбное. Приятного аппетита.