Prepare all ingredients. Rinse the pumpkin and potatoes.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте тыкву и картофель.
Peel the potatoes and cut them into cubes.
Очистите картофель и нарежьте ее кубиками.
Peel and cut the pumpkin into cubes. Place the pumpkin, potatoes and peeled onions in a suitable sized saucepan. Fill with a small amount of water. Cook for 15-20 minutes.
Очистите и нарежьте тыкву кубиками. Поместите тыкву, картофель и очищенный лук в подходящую по размеру кастрюлю. Залейте небольшим количеством воды. Варите в течение 15-20 минут.
Drain and add cream, butter, garlic and salt.
Слейте воду и добавьте сливки, сливочное масло, чеснок и соль.
Puree all ingredients in a blender. Place the finished aromatic puree on a serving plate. Garnish with pumpkin seeds and herbs of your choice. Bon appetit.
Пробейте все ингредиенты в блендере. Готовое ароматное пюре выложите на порционную тарелку. Украсьте тыквенными семечками и зеленью на свой вкус. Приятного аппетита.