Rinse the spinach well and dry on a towel. Rinse the salmon steak under running water and pat dry.
Шпинат хорошо промойте и просушите на полотенце. Стейк семги промойте под струей воды и обсушите.
Finely chop the spinach leaves.
Мелко нарежьте листья шпината.
Cut the lemon into thin slices.
Лимон нарезайте тонкими кружками.
Take a ceramic baking dish. Place lemon on the bottom. This will be a “cushion” for the salmon.
Возьмите керамическую форму для запекания. Выложите на дно лимон. Это будет “подушка” для семги.
Place the fish steak on the lemon in the mold. Salt and pepper the salmon to taste.
Выкладывайте стейк рыбы на лимон в форме. Посолите и поперчите семгу по вкусу.
Sprinkle finely chopped spinach on top.
Мелко нарезанный шпинат насыпьте сверху.
Gently pour the cream over the spinach. Place the composition in a preheated oven. Bake for 20 minutes at 180 degrees.
Аккуратно залейте шпинат сливками. Отправляйте композицию в разогретую духовку. Запекайте 20 минут при температуре 180 градусов.
Your delicious and delicious dinner is ready.
Ваш аппетитный и изысканный ужин готов.
Carefully remove the steak from the baking dish and transfer to a plate. Garnish with fresh spinach. If you sprinkle the dish with lemon juice, it will be even tastier.
Аккуратно выньте стейк из формы для запекания и переложите на тарелку. Украсьте свежим шпинатом. Если сбрызнуть блюдо соком лимона — будет еще вкуснее.