Prepare a piece of salmon steak. Cut it in half. For two servings, one half of the steak will be enough. Peel the onion. Wash the green onions under running water. Rinse the buckwheat in a deep saucepan, changing the water several times.
Подготовьте кусок стейка семги. Разрежьте его пополам. На две порции одной половины стейка будет достаточно. Лук почистите. Зеленый лук помойте под струей воды. Гречку промойте в глубокой кастрюле, меняя воду несколько раз.
Remove the skin from the salmon steak. Cut the fillet into small cubes.
Удалите кожу со стейка семги. Нарежьте филе небольшими кубиками.
Cut the onion into thin half rings.
Луковицу нарежьте тонкими полукольцами.
Finely chop the green onions.
Зеленый лук мелко порубите.
Pour the buckwheat into a saucepan and cover with cold water, add a pinch of salt. Bring to a boil. Cook for 10-15 minutes.
Гречку пересыпьте в кастрюлю и залейте холодной водой, добавьте щепотку соли. Доведите до кипения. Варите 10-15 минут.
Fry onion half rings in butter until golden brown.
Полукольца лука обжарьте в сливочном масле до золотистого цвета.
Add salmon cubes to the onion.
К луку отправляйте кубики семги.
Fry the onion and fish for another 5-7 minutes.
Обжаривайте лук и рыбу еще 5-7 минут.
Place the boiled buckwheat in a frying pan with the salmon and onions. Stir gently.
Переложите отваренную гречку в сковородку к семге и луку. Аккуратно перемешайте.
Place on a plate and sprinkle finely chopped green onions on top.
Выложите на тарелку и посыпьте сверху мелко рубленным зеленым луком.